Image
image
image
image


Događanja:

5,6.07.2008. Malonogometni turnir Ribnik 2008.

Na igralištu kod škole u organizaciji Sportskog društva Kostenjar Ribnik održan je 5 i 6. srpnja, 4 po redu Malonogometni turnir Ribnik 2008. Nastupilo je 9 ekipa koje su se u dvije skupine liga sistemom borile za prva 2 mjesta i ulazak u polufinale. U A skupini igrali su SD Bubnjarci, SD Kostenjar, Ekipa snova i Car design. U B skupini nastupili su Ilsad Ozalj, Žuta podmornica, Bistro Antonia, SD Pravutina i Kostenjarski Cvit.

U polufinalu Car design je bio bolji od Bistro Antonia, a Ilsad od SD Kostenjar. U utakmici za 3. mj. i novčanu nagradu, SD Kostenjar pobijedio je Bistro Antonia rezultatom 4:2.

U finalu sastale su se dvije najkvalitetnije ekipe. Iako su imali stalni pritisak Car design nikako nije mogao zabiti gol, jer je golman Ilsada bio u sjajnoj formi. To se ipak dogodilo u samoj završnici utakmice kada je Boris Veselić zabio za 1:0 iz mrtvog kuta. Ilsad je nakon toga izvadio golmana iz igre ne bi li izjednačio, no u takovom napadačkom rasporedu dobiva gol za konačnih 2:0

Konačni poredak:
1. Car design
2. Ilsad Ozalj
3. SD Kostenjar
4. Bistro Antonia

Proglašeni su i najbolji strijelac Marijan Tkalac iz Bistra Antonia, najbolji golman Ivan Parazajder iz ekipe Ilsad Ozalj te najbolji igrač Boris Veselić iz Car designa, a djelitelji pravde bili su Drago Veselić, Nikola Želježnjak i Dule.

Organizator je podijelio i posebno priznanje- Medalju za hrabrost jednoj posebnoj ekipi sastavljenu od pedesetogodišnjaka(osim rijetkih iznimaka)- ekipi Kostenjarski cvit, sa posebnom posvetom koja govori o prioritetima ove sjajne i simpatične ekipe. Iako oni tvrde da je posveta daleko od stvarnosti, dok ne pitamo njihove žene, vjerovat ćemo im na neviđeno.

I na kraju treba reći da je utakmice u prelijepom i ugodnom ambijentu gledalo parsto gledatelja pa smo se rastali uz: Vidimo se i slijedeće godine.

(za uvećanje klikni na sliku!)
za povećanje kliknite na sliku



tekst i foto: Željko Car



Na vrh


image


image
image